Meer resultaten voor coaching

 
 
coaching
life coaching
Ga op pad. Onze gesprekken helpen je om je interne kompas terug te vinden. Gesprekken vinden plaats in Antwerpen-Deurne grens Deurne, Borgerhout, Berchem, Borsbeek, Mortsel, op 2 km van station Antwerpen-Berchem. H oe werk ik? Ik coach zoals ik ben.: vanuit het hoofd én vanuit het hart. met humor en oprecht benieuwd en bezorgd. zo snel als mogelijk, zo traag als nodig. met inzichtgevende vragen en soms een tikkeltje provocatief, maar steeds met veel respect. vanuit een diepe rust en met enige speelsheid. Naast het samen exploreren van je vraag, je doel, de context, is er ook plaats voor verstilling een rustpunt om je evenwicht te hervinden en voor het opzetten van experimenten en plannen van acties. Kernwoorden: evenwicht, autonomie, authenticiteit, ontwikkeling, perspectief, structureren, inspireren, mildheid, creativiteit, respect, co-creatie, klankbord, sparring-partner, compagnon de route. Waarvoor kan je bij mij terecht? Life Coaching is een individuele begeleiding die gericht is op groei en ontwikkeling.
Sales coaching is een permanent proces.
Ik volgde een intensieve coach opleiding, startte mijn eigen vennootschap, en ging aan de slag als sales coach en sales trainer. Vandaag begeleid en train ik dagelijks verkopers in alle mogelijke sectoren, zowel B2B als B2C. Elke training/coaching is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als account manager.
burn out coaching
Alle Boekrecensies Column Ervaringen Stress tips. Hoe weet je of je stressklachten ernstig zijn? 4 valkuilen burn-out herstel. Omgaan met stress, hoe doe je dat? Waarom veerkracht zo belangrijk is op de werkvloer. Coachwereld gratis zoeken naar meer dan 1400 coaches. Online cursus, nooit meer zorgen of stress. MindFulness voor het dagelijkse leven. Online cursus voor meer geluk. Gratis burn-outproducten en informatie. Home Stress Wiki Kennisbank Hoge bloeddruk: oorzaken en behandeling. Hoge bloeddruk: oorzaken en behandeling. Een hoge bloeddruk of hypertensie kan leiden tot hart en vaatziekten. Ruim 30 van alle volwassenen heeft in meer of mindere mate last van een te hoge bloeddruk. In veel gevallen hoeft dit niet direct ernstig te zijn. Toch is het belangrijk om hypertensie te voorkomen. Daarom bespreken we de oorzaken en mogelijke behandelingen. Wat is hoge bloeddruk? Symptomen van hoge bloeddruk. Oorzaken van hypertensie. De lichamelijke gevolgen. Behandeling en herstel. Echt herstel begint bij een gezonde basis. Wil jij goed herstellen van je burn-out? Met een gezonde basis kun je weer de hele wereld aan. Coaching en bewegen in de natuur. Wat is hoge bloeddruk? Van een hoge bloeddruk spreken we wanneer deze hoger is dan normaal.
coaching rotterdam
Burn-out coach in Rotterdam Aardbei Coaching. Home Burn-out coach in Rotterdam Aardbei Coaching. Hoe ontstaat een burn-out? Ik ben jouw burn-out coach in Rotterdam. Een burn-out ontstaat door langdurige spanning. En spanning ontstaat door de gedachten die de spanning oproepen.
Mental coaching in sportbegeleiding Opleiding Syntra West.
Het is echter mogelijk een sporter te wapenen tegen aspecten die zijn prestaties negatief beïnvloeden en hem dus mentaal weerbaarder te maken. Mentale vaardigheden voor een sporter zijn o.a. zelfreflectie, spanningscontrole, visualisatie en concentratie, gedachtencontrole, planning en assertiviteit, relativeringsvermogen. Voor wie is deze opleiding bestemd? Iedereen die het belang van mental coaching inziet en zich hierin wil verdiepen. Voor deze opleiding is geen specifieke voorkennis vereist. download de flyer info aanvragen. Omgaan met spanning en druk. Omgaan met emoties. Concentratie motivatie wedstijdstress trauma's' blessure aandacht ontspanning. Gebrek aan zelfvertrouwen faalangst concentratieproblemen falen op wedstrijd. En nog veel meer! download de flyer info aanvragen. Helena haar expertise.: personal trainer in the high intensity techniques. Nutrition expert in science. Life coach motivational speaker. Expert in health and anti aging. Teacher in mental coaching sport psychology for professionals. Physical training camps for professional personal trainer. Lees verder
personal coaching den haag
Tijdschrift voor Coaching - TvC: Visieblad voor Professioneel Begeleiden.
Column: Tips tegen tegenafhankelijkheid. Gratis artikelen uit Voeding. Waarvan heb jij spijt als je sterft? Leidraad werk en hersteltijd. DvdC 2021 verplaatst Nieuw: Voeding Volgende: Gescheidenis ProfessioneelBegeleiden.nl. Dag van de Coach 2021 verplaatst naar 4 november. In verband met corona is het zekere voor het onzekere genomen en de Dag van de Coach 2021 over 'persoonlijk' leiderschap verplaatst naar donderdag 4 november 2021. Als je het beste uit anderen wilt halen, zul je eerst de beste versie van jezelf moeten worden. Persoonlijk leiderschap is de vaardigheid om je eigen roer in handen te nemen met behulp van de waarden en talenten die bij jou passen. Vaak maken oude gedragspatronen je van streek. Ontdek welke patronen jou belemmeren en leer je eigen kompas lezen. Laat je niet de wind uit de zeilen nemen en vaar volle kracht vooruit. De Dag van de Coach 2021 brengt alle facetten van persoonlijk leiderschap in beeld. Je weet als coach je eigen koers te varen en kunt je cliënten begeleiden in het ter hand nemen van hun eigen kompas. Het belooft een mooie dag te worden! Meer informatie en aanmelden: www.dagvandecoach.nl. Nieuwste uitgave: Voeding Tijdschrift voor Coaching, september 2021. meer
vacature
Sylvia Montoro y Jodar, een coach met ervaring te Leuven.
Een Traject bij Cameleon Coaching. Je kan bij Cameleon Coaching uiteraard losse sessies boeken, maar de kracht van één gesprek is vrij beperkt. Het is zo dat wanneer je een coaching start, er bij jou de wil is om iets te veranderen. Lees meer
meetyourmind.be
Coaching ZenZa.
Dit aspect wordt aangepakt in een 15, uur durende online coaching. Na afloop krijg je een verslag van de coaching toegestuurd waarmee je onmiddelijk aan de slag kan. Een volgende Silver Coaching kan je boeken aan 195 ipv 225. Op jouw lijf geschreven? Kijk hier voor meer informatie
coaching
Smart Coaching Persoonlijke trainingsbegeleiding Polar België. check. tag. wrench. cart.
Progressie maken en doelen bereiken lukt alleen als je de balans vindt tussen training en herstel. Polar Smart Coaching helpt je dit evenwicht te vinden. Haal alles uit je training. Elimineer het giswerk en optimaliseer je inspanning met training op hartslag zodat elke minuut van elke trainingssessie telt.
vacature
Executive Coaching Team Coaching Executive Coaching ICF Gecertificeerde Coaches Mercuri Urval.
Het is het meest effectieve ontwikkelingsproces in een professionele omgeving. De competenties ontwikkelen van medewerkers in sleutelfuncties door middel van Business Coaching is een investering die zichzelf vele malen terugverdient. Breng het individu naar een volgend niveau Team Coaching en Ontwikkeling.
coaching
Kenniscentrum Urban Coaching Education Erasmushogeschool Brussel.
Kenniscentrum Urban Coaching Education. Cultuursensitief handelen in de grootstad. Het onderzoek van het kenniscentrum Urban Coaching Education KC UC&E focust zich op het cultuursensitief en responsief handelen van de educatieve professional. Binnen vijf onderzoekslijnen krijgen we concrete inzichten over bepaalde domeinen van het cultuursensitief handelen.
leiderschap coaching
Endurance Peak Coaching.
Wat is nu het beste tijdens een wedstrijd om af te koelen: het water over je hoofd gieten of het water uitdrinken? En zijn er nog andere opties om de hitte beter te verdragen? Officiele Coach en dealer van. Endurance Peak Coaching bv.
Coaching INDIGO onderweg naar wie je bent.
Wanneer we spreken over individuele of professionele coaching binnen zowel de profit en de non-profit sector dan spreken we over het bereiken van de persoonlijke doelstellingen of binnen je bedrijf/organisatie. Tijdens individuele coaching bepalen we samen hoe we gedragsverandering kunnen bereiken en begeleiden u tijdens het proces.
Coaching Business opleidingen Training Coaching Square.
Word Gecertificeerd Coach, specialiseer als Coach of vind zelf ondersteuning van een Coach of Mentor. Ik ben coach / Ik wil coach worden. Anticipeer op de nieuwste trends, boek vooruitgang in je carrière en versnel je bedrijfstransformatie. Ik ben leidinggevende / Ik ben HR of organisatie verantwoordelijke.

Contacteer ons